Yvonne Fashion

'Professionaliteit' & 'Service' gaan bij ons hand in hand

Onze winkel aan de Hollandseweg in Oudenhoorn wordt al jaren gerund door moeder en dochter; Yvonne en Iris.

Iris is de derde generatie die al met de wieg in de winkel lag en helemaal haar plek in de damesmode heeft gevonden. “Toen Iris klein was, mocht ze van mij helpen in de winkel. Ze had haar eigen tafeltje met spulletjes die ze mocht verkopen. Iedereen vond dat zo schattig dat ze ook nog goed verkocht”, vertelt Yvonne. En zo is de liefde voor het vak bij Iris ontstaan.

Over Yvonne

Yvonne is geboren en getogen in Rotterdam. Haar ouders begonnen in Brielle bontmodewinkel van Dille. Yvonne’s vader overleed op jonge leeftijd daardoor heeft Yvonne samen haar zus Maja en hun moeder de winkel in bont, leer en damesmode voortgezet. Yvonne was de eerste gediplomeerde vrouwelijke bontwerkster in Nederland. Ze maakte alles op het gebied van bont totdat het dragen van bontmode in opspraak kwam, toen besloot de familie uitsluitend damesmode te gaan verkopen.

Nadat Yvonne had besloten de winkel in Brielle te sluiten omdat ze in Oudenhoorn wilde gaan wonen werd Yvonne Fashion een feit. Samen met haar zus Maja bestierde Yvonne jarenlang de winkel. Maja is door ziekte blind geworden maar komt nog geregeld langs. Ook Yvonne’s man overleed op jonge leeftijd. “Onze band is daardoor nog sterker geworden” geeft Iris aan. “We werken samen met veel passie, plezier en liefde in onze winkel.”

"Voor moeder en dochter"

Al 27 jaar is de damesmodewinkel in Oudenhoorn een geliefde winkel voor vaste klanten uit de hele regio. De collectie valt in de smaak bij dames vanaf 40 jaar. “Wij zeggen altijd dat moeder én dochter bij ons kunnen slagen’’. We kopen in op beurzen, zo gaan we regelmatig naar Düsseldorf. En we houden de trends in de gaten. Wij geven iedere klant persoonlijke aandacht en tijd. Het is zo fijn als een klant tevreden de deur uit gaat” vertelt Iris.

Een perfecte pasvorm is de kracht van onze collectie

Yvonne Fashion is geen doorsnee kledingzaak. Met een specialiteit op het gebied van goedpassende maten, weet Yvonne Fashion veel vrouwen te trekken. Vooral het uitgebreide assortiment en maatsysteem met grote, korte, kleine en tailleplusmaten zorgt voor tevreden klanten.

Yvonne Fashion weet na meer dan 40 jaar ervaring wat bij u past. “Wij combineren vele topmerken in de maten 36 tot en met 50. Ook het vermaken regelen wij voor u”, gaat Yvonne verder. U kunt voor de deur parkeren én de koffie staat altijd klaar!”